Solliciteer op Ervaren Software Ontwikkelaar (Augmented Reality, Google Glass, groot

Velden met een * zijn verplicht


Functieomschrijving:

Ben jij een PHP Ontwikkelaar die méér wil dan het ontwikkelen van webprojecten? Zin om te gaan werken met Augmented Reality? Zin om te experimenteren met Google Glass? Lees verder!

Dit is zeker geen doorsnee vacature voor PHP Ontwikkelaar. Het gaat hier om een onderneming die bezig is met het bouwen van een innovatief platform dat Augmented Reality mogelijk maakt. De bèta-versie staat inmiddels. Maar dat is uiteraard nog maar het begin. Men wil gaan releasen. Dat moet ook, want er staat inmiddels aanwezigheid op internationaal event gepland.

De organisatie waar deze vacature vacant is heeft een exemplaar van Google Glass in bezit. Niet om zomaar mee te spelen, maar vooral om serieus te experimenteren. En jij zit hierbij op de eerste rang.

In deze functie werk je zelfstandig. Maar je hebt tegelijkertijd steengoede collega’s om je heen; collega’s die de huidige bèta-versie hebben opgeleverd.

Deze functie betekent werken aan nieuwe ontwikkelingen, werken met nieuwe technische mogelijkheden. Doe jij mee?Naam / Geslacht *   M V
Hoe heeft u ons gevonden?
Adres
Postcode   (1234AB)
Woonplaats *
Telefoon privé *
Mobiel:
E-mail: *
Opmerkingen:
Stuur uw C.V. mee:

    Annuleren