Logica ontwikkelt game voor programmeurs


Geschreven op donderdag 16 juni 2011

Logica heeft een game ontwikkeld speciaal voor programmeurs. De game heet 'PlayIT' en de programmeurs worden uitgedaagd om specifieke problemen op te lossen die met hun vak te maken hebben. Er worden verschillende projecten van Logica gebruikt voor het spel.
 
De speler moet in het spel proberen te ontsnappen uit een bepaalde ruimte door gebruik te maken van aanwijzingen en instrumenten die je kunt vinden. Er zijn drie levels die alledrie een bepaalde moeilijkheidsgraad hebben. Voor het eerste level is het kennisniveau van een junior programmeur nodig, voor het tweede level het kennisniveau van een medior programmeur en voor het derde level is de moeilijkheidsgraad gelijk met het kennisniveau van een senior programmeur. Op deze manier kan de vakkenis worden getest en komt de speler meer te weten over enkele recente projecten van Logica.
 
De game kan online worden gespeeld op de website van Logica. Er zullen ook battles georganiseerd gaan worden tijdens Insp!re events, zodat programmeurs elkaar kunnen uitdagen.

Gerelateerde blogs:

Er zijn geen gerelateerde blogs gevonden.