Capwell B.V.Nederlandse eredivisie in sofware ontwikkeling
Bij Capwell weten we waar een IT-er warm voor loopt. We zijn namelijk al ruim 10 jaar de specialist in Nederland op het gebied van detachering van software ontwikkelaars. Hierbij werken we met de Nederlandse top 3000 freelance software ontwikkelaars. De Nederlandse eredivisie in sofware ontwikkeling dus.  

Werken voor een marktleider?
Onze klanten zijn vooruitstrevende IT ondernemingen die vaak marktleider zijn in hun specialistische vakgebied. We werken alleen maar rechtstreeks voor eindklanten.   Interim Capwell werkt uitsluitend met freelance ZZP'ers. Hiervoor is gekozen omdat we onze opdrachtgevers 100% willen vrijwaren voor risico's inzake Wet keten Aansprakelijkheid. Daarnaast hebben we een duidelijke keuze willen maken voor een specifieke doelgroep, freelancers die als echte onderneming actief zijn. Alle interim opdrachten die Capwell in behandeling neemt, worden alleen ingevuld door ondernemers. Geen loondienst, geen doorlening, geen payrolling.  

Vaste dienst
Nu zijn we op verzoek van onze klanten ook gestart met het invullen van vaste ICT vacatures. Zoek jij ook een bedrijf waar je kunt doorgroeien, waarbij ICT een cruciaal onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering. En wil je je ook kunnen optrekken aan onze top freelancers? Dan maken we graag met jou kennis.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Capwell B.V.

Adres Westfrankelandsedijk 1
Postcode / Plaats 3115HG, Schiedam, Zuid-Holland
Telefoon 010-4755583
Website http://www.capwell.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van Capwell B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Capwell B.V..