Mirabeau BVOp 2 januari 2001 is Mirabeau opgericht door Godfried Bogaerts, Erik Hamoen, Heini Withagen en Adjan Kodde. Zij zijn sinds de jaren '90 actief in het bedenken en uitvoeren van commerciële internetactiviteiten. Inmiddels is Mirabeau het grootste fullservice internetbureau van Nederland.

Fullservice betekent dat wij expertise hebben vanuit de strategie, creatie en techniek. Dat was het belangrijkste uitgangspunt bij de oprichting van Mirabeau in 2001. Strategen, ontwerpers, interactie designers, software architecten, ontwikkelaars en applicatiebeheerders werken nu dagelijks intensief samen. En juist het totaal en de combinatie van al deze disciplines blijkt elke keer een succes voor klanten.

Strategie
Mirabeau maakt bedrijven online succesvol. De bedrijfsstrategie van onze klanten wordt vertaald naar een online marketingpropositie die direct een bijdrage levert aan hun bedrijfsresultaat. Onze klanten zijn zeer divers. Van vliegtuigmaatschappij tot financieel dienstverlener. Eén ding hebben ze gemeen: internet is een essentieel onderdeel van hun strategie.

Mensen
Wij vinden mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Mirabeau nooit zijn uitgegroeid tot het grootste fullservice internetbureau van Nederland. Naast goede arbeidsvoorwaarden zorgen we voor een prettige werkomgeving. Onze vestigingen zitten in het centrum van Amsterdam, Hoorn, Rotterdam en Eindhoven en allen goed bereikbaar per openbaar vervoer. We hebben ruime open werkvloeren met moderne apparatuur. Alle relevante vakbladen en literatuur heb je tot je beschikking. Verder besteedt Mirabeau veel aandacht aan de gezamenlijke lunch.

Groei
Mirabeau groeit en blijft groeien, zowel in omzet als medewerkers.

http://www.werkenbijmirabeau.nl/

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Mirabeau BV

Postcode / Plaats Amsterdam, Noord-Holland
Website http://www.werkenbijmirabeau.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van Mirabeau BV

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Mirabeau BV.