CareerValue B.V.CareerValue, uw specialist in ICT Recruitment

CareerValue is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ICT specialisten en werkgevers. Door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatief goede wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit door grondig in kaart te brengen welke competenties nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Door aandacht te hebben voor gemeenschappelijke belangen biedt CareerValue flexibiliteit en kwaliteit.

Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal toonaangevende ICT dienstverleners, diverse bedrijven in het MKB en ook uit bedrijven die ICT niet als core-business hebben, maar waarbij informatietechnologie een ondersteunende rol vervult. Ook zijn wij sterk in branche gerichte oplossingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld ICT specialisten bij Webdevelopment organisaties, specialisten in de medische sector of laboratorium software, bedrijven in de geografische informatievoorziening, waaronder ingenieursbureaus, maar ook energiemaatschappijen, telecomorganisaties en financiële instellingen.

Ons kandidatenbestand bestaat uit ICT'ers uit diverse specialismen. Door een grondige kwalificatie weten wij wat een kandidaat zoekt en welke competenties aanwezig zijn.

Onze consultants weten wat een kwalitatief goede werkwijze is. Wij bestaan onder andere doordat wij langdurige klantrelaties en kandidaatsrelaties respecteren. Daar geloven wij in en daar zetten wij als organisatie heel duidelijk op in. Wij werken met uitstekende functioneel ingerichte databases en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verder hebben wij ook oog voor de wereld om ons heen. Wij steunen goede doelen en streven naar een werkwijze, die onze ecologische en sociale omgeving intact houdt.

Team CareerValue

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

CareerValue B.V.

Adres Sweerts de Landasstraat 50
Postcode / Plaats 6814 DG, Arnhem, Gelderland
Telefoon 088-8833060
Website http://www.careervalue.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van CareerValue B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door CareerValue B.V..