DGN PublishersDGN Publishers is een dynamisch internetbedrijf in Amsterdam, dat een aantal onafhankelijke vergelijkingssites exploiteert.  Wij vieren dit jaar ons tienjarig bestaan. 

Sinds de start in 2000 werken wij aan het voor consumenten inzichtelijk maken van het aanbod in finance, legal (notarissen en advocaten) en de zorg. Enkele van onze bekendste projecten zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl, AdvocatenOverzicht.nl, BankenOverzicht.nl,  ProvisieOverzicht.nl, en ZorgKiezer.nl.

Onze vergelijkingssites zijn veelal marktleider in hun sector.  Zij hebben tot doel de kwaliteit van het dienstenaanbod te verbeteren en de kosten waar mogelijk te verlagen. Consument worden geinformeerd over de verschillen in het dienstenaanbod om hen zo te prikkelen een bewuste keuze te maken voor bijv. een goed ziekenhuis of een gespecialiseerde advocaat.

Het ontwikkelen van de projecten doen wij met een eigen team van circa 10 professionals: van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites. Daardoor kunnen we snel inspelen op nieuwe trends in de markt.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

DGN Publishers

Adres Nieuwezijds Voorburgwal 328a
Postcode / Plaats 1012RW, Amsterdam, Noord-Holland
Telefoon 020 616 8200
Website http://www.dgngroep.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van DGN Publishers

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door DGN Publishers.