QmagicQmagic bestaat ruim tien jaar en is een dynamische organisatie op het gebied van flexibel inzetbare IT Professionals. Wij plaatsen IT Professionals op verschillende detacheringprojecten waarin ze brede ervaring op doen. Binnen Qmagic zorgen enthousiaste mensen voor succes en groei. De bedrijfscultuur is open en informeel met een professionele, klantgerichte uitstraling.

Ons continue streven is het bieden van hoogwaardige dienstverlening aan onze opdrachtgevers op het gebied van kantoorautomatisering. Onze missie is: "Het leveren van kennis, kunde en capaciteit op het gebied van IT Support, Beheer en Project Management".
Qmagic helpt haar klanten om IT systemen te ondersteunen, in te richten, te beheren en om IT projecten te realiseren. Onze pay off ‘ Let’s make IT work’ betekend dat wij samen met onze klanten werken aan het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van IT.

Onze kwaliteitsnorm is op hoog niveau. Qmagic is ISO 9001:2008 gecertificeerd, NEN 4400 gecertificeerd en Qmagic is door Microsoft gecertificeerd als Microsoft Certified Partner.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Qmagic

Adres Leeuwensveldseweg 3
Postcode / Plaats 1382 L, Weesp, Noord-Holland
Website http://www.qmagic.n

0 software ontwikkelaar vacatures van Qmagic

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Qmagic.