Acknowledge IT-GroupAcknowledge is een landelijk opererende ICT-dienst¬verlener, opgericht in 1994. Met meer dan honderddertig ge¬kwalificeerde medewerkers, verdeeld over meerdere disciplines, ondersteunen we al uw processen op het gebied van IT: of het nu gaat om het leveren van hard- en software of het totale netwerkbeheer. Acknowledge neemt uw IT-zorgen serieus en spant zich optimaal in om die te verhelpen of te voorkomen.

De beste oplossing voor uw organisatie bedenken we samen met u: u kent uw bedrijfsprocessen immers als geen ander. Over die oplossing maken we vervol¬gens heldere afspraken. Daarbij streven we naar een optimale balans tussen de gewenste services en de daarbij behorende investeringen, om kostenefficiënt te opereren.

Kortom: Acknowledge is uw partner in IT. Niet alleen om de automatisering uit te besteden, maar ook om de gewenste synergie en innovatie te realiseren. Niet voor niets heeft Acknowledge duurzame relaties met veel van haar klanten: Acknowledge staat voor een open en eerlijke werkwijze, waarbij klantgerichtheid voorop staat. Acknowledge neemt uw IT-zorg uit handen, zodat u als vanzelfsprekend uw werk kunt doen.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Acknowledge IT-Group

Adres Amundsenweg 27
Postcode / Plaats 4462GP, Goes, Zeeland
Telefoon 0113-562541
Website http://www.acknowledge.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van Acknowledge IT-Group

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Acknowledge IT-Group.