PolitiePolitie ICT
Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan een succesvolle uitvoering van de politietaak: een veiliger Nederland. Dus ook jij als ICTÂ’er.

Misschien juist jij als ICT’er. Want complexe netwerksystemen en databases zijn meer dan ooit cruciaal om snel en veel informatie in te winnen, wanneer en waar dan ook. Bijvoorbeeld om verkeersveiligheid te regelen, woninginbraken te voorkomen en straatroof op te lossen. Daarnaast speelt een groeiend deel van de criminaliteit zich af in de digitale wereld. Bovendien staat de IV-organisatie voor de uitdaging om, op weg naar één nationale politie, de ICT van alle voormalige korpsen naadloos te integreren.

Slimme ICTÂ’ers zijn dus van onschatbare waarde voor de veiligheid van Nederland. We zijn daarom op zoek naar jou. Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met 1500 andere ICT-professionals vanuit een grote en brede IV-organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Hier werk je altijd: aan unieke producten en diensten mee aan het gehele ICT-werkveld, van ontwikkeling tot aan beheer met verschillende netwerken en systemen.
Er wachten verrassend veel functies en doorgroeimogelijkheden op jou! In zoÂ’n grote en dynamische ICT-organisatie ontstaan voortdurend nieuwe ICT-vacatures of schuiven mensen door. Wellicht begin jij, eerder dan je denkt, aan een spannende en verantwoordelijke ICT-baan bij de politie. Bekijk hieronder welke ICT-vacature bij jou past.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:
Vacatures Java

Bedrijfsnaam

Politie

Adres Zeisterweg 1
Postcode / Plaats 3984NH, Odijk, Utrecht

3 software ontwikkelaar vacatures van Politie

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Politie .