Elpical Software B.V.ELPICAL Software ontwikkelt en verkoopt software oplossingen rond digitaal beeld.

Onze technologie stelt onder meer uitgevers in staat foto’s automatisch te optimaliseren. Dit gebeurt aan de hand van een grondige analyse van het origineel.
Daarnaast bieden we beeld en foto workflow automatisering oplossingen aan bedrijven. Daardoor wordt onder meer het tijdrovende zoeken naar de juiste foto tussen de duizenden in diverse mappen georganiseerde beelden overbodig.

ELPICAL is in 1997 ontstaan uit de afdeling Electronic Imaging van Victor Hasselblad AB. Sindsdien is ELPICAL uitgegroeid tot specialist op het gebied van digitaal beeld. Vele bekende grote uitgevers van dagbladen en tijdschriften in Europa kennen ELPICAL als een betrouwbare partner die naast goede oplossingen ook een uitstekende service verleent.

Nu het gebruik van digitale foto's enorm toeneemt begeeft ELPICAL zich ook op andere markten. De mogelijkheid tot optimalisatie van fotobeelden binnenin PDF bestanden, biedt vele service providers unieke mogelijkheden.

Onze technologische kennis ligt op het gebied van beeld. Ook in de toekomst zullen we ons hierop blijven richten. Door onze specialistische kennis zijn we een goede partner voor independant software vendors, solution providers en system integrators die functionaliteit rondom beeld nodig hebben in hun oplossingen.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Elpical Software B.V.

Adres Nijverheidsstraat 9
Postcode / Plaats 6987EN, Giesbeek, Gelderland
Telefoon 0313-633156
Website http://www.elpical.com

0 software ontwikkelaar vacatures van Elpical Software B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Elpical Software B.V. .