RES SoftwareRES Software is een zakelijke software oplossing die de manier waarop gebruikers IT-diensten consumeren veranderd door middel van proactieve, veilige en geautomatiseerde levering en retournering van IT-middelen, met een geweldige gebruikerservaring. Onze technologie voor IT-automatisering  helpt IT-professionals om de gevolgen van IT Consumerization, steeds meer vooruitstrevende zakelijke gebruikers, Bring Your Own Device-initiatieven en Cloudtechnologieën te beheersen door het fundament te leveren dat IT as a Service (ITaaS) mogelijk maakt.

Onze ITaaS technologie beheert en automatiseert de gehele levenscclus van IT-diensten in een modern beheerplatform.  Zo stellen we IT in staat op handmatige, foutgevoelige en repetitieve IT-taken op een veilige en gemakkelijke manier te automatiseren.

RES Software intergreert met de bestaande technologieën van de organisatie om geautomatiseerde provisioning van IT-middelen mogelijk te maken. Zo intergreren onder anderen met servicedesk-oplossingen, PC lifecycle management, enterprise mobility management, cloud-applicaties en identificatieoplossingen (zoals HR-systemen).

Met meer dan 235 werknemers wereldwijd bedient RES Software meer dan 2.700 klanten met meer dan 3500 implementatities in 27 landen. RES Software innoveert voortdurend met het doel organisaties te helpen in hun pad naar IT-automatisering om IT as a Service mogelijk te maken. RES Software heeft momenteel 11 patenten voor unieke technologieën waarmee IT-afdelingen hun productiviteit dagelijks weten te vergroten.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

RES Software

Adres Het Zuiderkruis 33
Postcode / Plaats 5215 M, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Telefoon 0031(0)73622880
Website http://www.ressoftware.com

0 software ontwikkelaar vacatures van RES Software

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door RES Software.