Stater NVWerken bij Stater NV

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met ons unieke hypotheeksysteem. Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten. wij nemen onze klanten graag zorg uit handen. Een loopbaan bij Stater biedt je een uitstekend perspectief in een open en betrokken organisatie. Onze kernwaarden zijn: - Klantgericht - Samenwerken - Resultaatgericht - Ondernemerschap - Kostenbewustzijn.

Wij bieden

Wij bieden je een mooie positie in een zeer uitdagende omgeving. waarin je al je talenten kwijt kunt en waar veel ruimte is voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. In deze functie is de communicatie direct en je verantwoordelijkheid groot. Er heerst een collegiale en informele sfeer. De functie is gewaardeerd in schaal 21 met een maximumsalaris tot ca. € 64.000 totaal op jaarbasis. Vanzelfsprekend horen bij deze functie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 26 vakantiedagen. 13 ATV dagen en een interessant loopbaanperspectief.

Interesse?


Solliciteer direct via de solliciteerknop en/of bel voor meer informatie over deze functie met recruiter Fleur Hagens. tel: 06 46853377.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Stater NV

Adres Podium 1
Postcode / Plaats 3826PA, Amersfoort, Utrecht

0 software ontwikkelaar vacatures van Stater NV

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Stater NV.