SVBWaar willen wij naar toe?
ICT vormt het kloppend hart van de Sociale Verzekeringsbank. De Sociale Verzekeringsbank keert een groot aantal regelingen uit waaronder de AOW en de Kinderbijslag. We hebben de ambitie om regelingen flexibel. integraal en nog efficienter uit te voeren. ICT vormt daarin een echte succesfactor.

Recent is de SVB een grote uitdaging aan gegaan om het huidige Cobol landschap - waarin veel regelingen als zelfstandige programmatuur en databases zijn gerealiseerd - om te zetten naar een Multiregelingen Systeem (MRS). Het MRS heeft als doel betrouwbare. kwalitatief goede dienstverlening aan miljoenen klanten. nu en in de toekomst te garanderen. Het systeem kent een generiek gedeelte van onder andere klant gegevens. klantgebeurtenissen en financiele afhandelingen. Daarnaast zal het MRS de specifieke regelingen ondersteunen en daarbij aan onze integrale service medewerkers een integraal klantbeeld geven.

Om deze uitdaging vorm te geven heeft het IT-Bedrijf van de SVB gekozen voor Oracle producten als standaard oplossing. waarbij SVB specifieke zaken aan alle producten van het landschap worden toegevoegd. En dit zo optimaal mogelijk.

Het IT-Bedrijf gaat over van het werken vanuit procedureel opgezette applicaties naar een totaal nieuwe (SOA) georienteerde architectuur op basis van Oracle technologie. We gaan dit realiseren via expertise groepen die inzet leveren voor Agile teams.

Deze transitie vindt plaats terwijl de dienstverlening foutloos doorgang vindt. De service aan burgers moet nog beter. sneller en goedkoper. Momenteel wordt flink ge%EFnvesteerd in de IT en in de inrichting van een nieuw IT-Bedrijf om dit te kunnen realiseren. Waar we komen van een beheerorganisatie. gericht op stabiliteit van de systemen en continu%EFteit van de dienstverlening. is een transitie nodig naar een flexibele. innovatieve en zakelijke organisatie waarin marktconform gewerkt wordt met innovatieve producten.

Je zult gaan werken met state of the art (Oracle) technologie die vaak voor andere bedrijven nog niet beschikbaar is. Je kunt hierbij denken aan een uitgebreide stack aan Oracle producten. waaronder: Siebel Public Sector. Documaker. Oracle Customer Hub. SOA Suite. E-Business Suite. OBIEE. OPA en OEM.

Deze complexe transitie is een geweldige uitdaging voor onze ruim 200 ICT professionals. In combinatie met de schaalgrootte. maakt dit het werken in de ICT bij de Sociale Verzekeringsbank razend interessant.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

SVB

Adres Van Heuven Goedhartlaan 1
Postcode / Plaats 1181KJ, Amstelveen, Noord-Holland

0 software ontwikkelaar vacatures van SVB

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door SVB.