Cegeka-dsaIn 2011 vierde DSA•VISION haar 25-jarig bestaan. Eén van onze eerste klanten was een vastgoedbeheerder, waarna het automatiseren van bedrijfsvoeringen voor klanten met veel verschillende achtergronden volgde. Sinds 2001 is de focus op de vastgoedmarkt als geheel gericht. Veel woningcorporaties en vastgoedbeheerders maken inmiddels gebruik van onze volledig geïntegreerde oplossingen. Domeinkennis van de vastgoedwereld, productontwikkeling die gericht is op het ondersteunen van de bedrijfsontwikkeling van onze klanten, en een superieur en betrouwbaar product: daar draait het om bij DSA•VISION.

Onze 47 klanten variëren in grootte van 1.200 tot ruim 62.000 onroerendgoedeenheden. DSA•VISION heeft specialisten in huis die u kunnen adviseren op terreinen als wonen, vastgoedbeheer, onderhoud, projectontwikkeling, financiën en informatie- en businessanalyse.
 
DSA•VISION investeert sterk in het verdiepen van de relatie met bestaande klanten, zodat optimaal geprofiteerd kan worden van elkaars kennis: zowel bij procesverbetering als bij productontwikkeling en het optimaliseren van ICT-investeringen.

We hechten aan een betrouwbare technologie. Met Microsoft als partner bevinden onze producten zich in een continue stroom van vernieuwing. Dat doen we samen met onze klanten vanuit een gedeeld toekomstbeeld. Wij bieden met onze oplossing Empire feitelijk ERP 2.0 voor Vastgoed: een complete oplossing die in het hart van uw bedrijfsvoering staat en waar u altijd op kunt rekenen.

DSA•VISION is gevestigd in Hoofddorp.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Cegeka-dsa

Adres Wieger Bruinlaan 98
Postcode / Plaats 2132AX, Hoofddorp, Noord-Holland
Telefoon 023-5670800
Website http://www.dsa-vision.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van Cegeka-dsa

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Cegeka-dsa.