Spike TechnicsDe Spike Groep werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die uitsluitend gericht is op bedrijfsmatige automatisering.

Sindsdien bieden wij professionele software en hardware op maat gemaakt voor elke organisatie.
Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen bedrijfsprocessen, dus alle software is ontwikkeld en op maat gemaakt.

Vanaf het begin heeft kwaliteit en professionaliteit zeer hoog in het vaandel gestaan, de Spike Groep groeide snel uit tot een succesvolle organisatie in de Benelux.

Inmiddels zijn er vele bekende pakketten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld Profinad en Veemflex.

De Spike Groep is heeft  gerespecteerde en gevestigde naam opgebouwd in verschillende landen in Europa in veel verschillende soorten bedrijven.

In 2003 heeft de Spike Groep er voor gekozen haar marktgebied nog verder te vergroten en het uit te breiden met telecommunicatie.

De kennis van alle medewerkers van de Spike Groep is altijd up-to-date, zodat u kunt altijd rekenen op een solide antwoord.

Er is altijd gebruik gemaakt van bekende kwaliteitsmerken en een aantal goede partners zodat  na bijna 30 jaar nog steeds hoge kwaliteit en professionaliteit wordt geleverd.

De Spike Groepis uitgegroeid tot een organisatie waar u terecht kunt voor professionele software, telecommunicatie, een totale ICT-business-oplossingen.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

Spike Technics

Adres Postbus 1143
Postcode / Plaats 4700BC, Roosendaal, Noord-Brabant
Telefoon 0165365050
Website http://www.spike.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van Spike Technics

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door Spike Technics.