OGD ICT-DienstenOGD heeft ruim 700 medewerkers in dienst. Dit zijn zowel parttimers als fulltimers, die hun werkzaamheden niet alleen op locatie bij de klant, maar ook vanuit een van onze vestigingen in Delft, Amsterdam, Utrecht, Enschede of Eindhoven verrichten.

Voor projecten worden díe medewerkers geselecteerd die qua kennis, vaardigheden en ervaring goed aansluiten op het door de opdrachtgever gewenste profiel.

Onze medewerkers hebben een belangrijke stem in de keuze van het soort project waarin ze van start gaan. Nadat ze aan de slag zijn gegaan kunnen ze werken aan de verdere ontwikkeling van hun kennis en kunde. Afgezien van het feit dat ze bij meerdere opdrachtgevers een veelheid aan ervaringen opdoen, zijn er ook uitgebreide mogelijkheden voor interne en externe opleidingen, workshops en lezingen.

Onze medewerkers hebben affiniteit met, en interesse in automatisering. OGD'ers veranderen regelmatig van project, waardoor een snelle doorgroei naar zwaardere functies kan plaatsvinden.

Na een gedegen groeipad kunnen ze bijvoorbeeld Unix, Microsoft en Novell systemen ontwerpen, implementeren en migreren, of LAN/WAN-verbindingen opzetten.

Software ontwikkelaar vacatures geplaatst in:


Bedrijfsnaam

OGD ICT-Diensten

Adres Motorenweg 23
Postcode / Plaats 2623CR, Delft, Zuid-Holland
Website http://www.ogd.nl

0 software ontwikkelaar vacatures van OGD ICT-Diensten

Hieronder vindt u alle vacatures die geplaatst zijn door OGD ICT-Diensten.