Bedrijven overzichtHieronder een overzicht van alle bedrijven die een software ontwikkelaar vacature op Vacature-Software-Ontwikkelaar.nl hebben geplaatst.


product owners en business stakeholders aan het vertalen van business requirements naar tastbare so in technisch ontwerp en implementatie

JMS… Meer over product owners en business stakeholders aan het vertalen van business requirements naar tastbare so »


product owners en business stakeholders aan het vertalen van business requirements naar tastbare so in technisch ontwerp en implementatie

JMS… Meer over product owners en business stakeholders aan het vertalen van business requirements naar tastbare so »


3w Media in Eindhoven

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren en te overtuigen. 3w Media is gespecialiseerd in alle mogelijkheden van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen… Meer over 3w Media »


3WT ICT Solutions B.V. in Nieuw-Vennep

Wij zijn 3WT ICT Solutions. Een leuk en dynamisch ICT bedrijf, gericht op het MKB. Naast netwerkbeheer leveren wij ook diensten op het gebied van VoIP, softwareontwikkeling en mobiele verkooptoepassingen. Maar alleen op de manier die bij ons past: open, betrouwbaar en betrokken. Zo zijn we naar onze… Meer over 3WT ICT Solutions B.V. »


Aatop ICT in Barneveld

Aatop ICT is een bureau dat in ICT-vacatures gespecialiseerd is. Ambieer jij een vaste of tijdelijke baan in de ICT en ben je zodoende op zoek naar een ICT vacature, profiteer dan van ons uitgebreide netwerk! Aatop ICT kent de arbeidsmarkt voor ICT-ers goed! Ga snel naar onze ICT vacatures (http://www.aatop-ict.nl/vacatures-ict.html)… Meer over Aatop ICT »


ABB b.v. in Eindhoven

The ABB product group Electrical Vehicle Charging Infrastructure (EVCI) develops cloud-connected battery-charging products and services for optimized fast charging of electric vehicles. With this unique technology the battery of electric vehicles can be recharged in 15-30 minutes. ABB has a market leading… Meer over ABB b.v. »


ABB b.v. in Eindhoven

Binnen de ABB-structuur staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat ABB te bieden heeft. Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele… Meer over ABB b.v. »


Accenture in Almere

Over AccentureAccenture Technology Solutions maakt deel uit van Accenture. een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting. technology services en outsourcing. Met meer dan 204.000 medewerkers. waarvan 2.500 in Nederland. bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten… Meer over Accenture »


Acknowledge IT-Group in Goes

Acknowledge is een landelijk opererende ICT-dienst¬verlener, opgericht in 1994. Met meer dan honderddertig ge¬kwalificeerde medewerkers, verdeeld over meerdere disciplines, ondersteunen we al uw processen op het gebied van IT: of het nu gaat om het leveren van hard- en software of het totale… Meer over Acknowledge IT-Group »


Active Communications Europe BV in Almere

Active Communications is fabrikant en distributeur van software applicaties. Onze oplossingen zorgen voor een eenvoudige communicatie tussen medewerkers, klanten en leveranciers en dragen bij tot lagere operationele kosten en hogere opbrengsten.… Meer over Active Communications Europe BV »


ACtronics in Almelo

Revisie van electronische auto onderdelen… Meer over ACtronics »


Adecs Airinfra BV in Delft

Adecs Airinfra is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau in de luchtvaart dat zich richt op zowel de Nederlandse als de buitenlandse luchthavenmarkt. Onze missie is het “Creëren van duurzame waarde voor regionale luchthavens, rekening houdend met mens en milieu”, dit doen wij… Meer over Adecs Airinfra BV »


Adver-Online B.V. in Heemstede

 .… Meer over Adver-Online B.V. »


Aenova BV in DELFT

Over Aenova We zijn er trots op dat meer dan 400 organisaties en 300.000 gebruikers dagelijks naar volle tevredenheid gebruikmaken van onze software. TimEnterprise is krachtige software die organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd. Met TotalMobile kunnen mensen… Meer over Aenova BV »


Alphabet Nederland in Breda

Alphabet is de toonaangevende aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Europa. Zo stelt Alphabet bedrijven in staat hun bedrijfsmobiliteit efficiënt en duurzaam te beheren. Alphabet is opgericht in 1997 als onderdeel van BMW Group en bezit uitgebreide kennis op het gebied van internationaal… Meer over Alphabet Nederland »


Animana BV in Ede

Animana BV is een jonge en dynamische onderneming met een enthousiast team .We zijn gevestigd in Ede. Momenteel werken er 15 mensen in diverse functies waaronder programmeurs .HelpDesk Verkoop. Onze klanten zitten in binnen en buitenland. We zijn gespecialiseerd in het leveren van managementoplossingen… Meer over Animana BV »


APG in Heerlen

APG: jouw nieuwe werkomgeving? APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4.5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van een op de vijf gezinnen in Nederland. Bij alles wat we doen. houden we het doel voor ogen: het realiseren van een goed en betaalbaar pensioen… Meer over APG »


AppTornado in Utrecht

AppTornado is een dynamisch startup bedrijf opgericht door twee ex-Google medewerkers met een vestiging in Utrecht en in Zürich, Zwitserland. AppTornado ontwikkelt het bekende "AppBrain" applicatie-ontdek platform en nog een twintigtal andere Android apps met miljoenen gebruikers wereldwijd.… Meer over AppTornado »


ARA in Rotterdam

.… Meer over ARA »


Arbace Middleware b.v. in Arnhem

Arbace Middleware b.v. Missie Sinds haar oprichting in 2001 werkt Arbace aan haar Kennishuis op het gebied van Middleware. Doelstelling hierbij is om met name in complexe projecten net dat verschil te maken. Middleware is geen eiland, het is verbonden met alle uithoeken van de (ICT) organisatie.… Meer over Arbace Middleware b.v. »


Blue Carpet Group in Baarn

THE COMMUNITY COMPANY Blue Carpet is een technologiebedrijf dat zich focust op innovatie in het slimmer verbinden van mensen en organisaties. Door het bouwen van community’s brengen wij digitaal (grote) groepen mensen bij elkaar en maken het mogelijk dat zij op een eenvoudige wijze met elkaar… Meer over Blue Carpet Group »


BlueBerry Media in Breda

BlueBerry nieuwe media is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe media projecten. Wij werken aan zeer uiteenlopende opdrachten, variërend van eenvoudige internetsites tot geavanceerde applicaties die gebruik maken van de laatste internettechnieken. Het bureau Bij BlueBerry… Meer over BlueBerry Media »


bol.com in Utrecht

Welkom bij bol.com Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, vier miljoen klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij bol.com. Winkelen bij de beste winkel van Nederland en België? Klanten van bol.com weten inmiddels hoe eenvoudig… Meer over bol.com »


Brave reclamebureau in Oisterwijk

Over Brave Brave is een full service reclamebureau. Dat betekent dat we de klant alles uit handen kunnen nemen op het gebied van marketing en reclame. Van een eenvoudige personeelsadvertentie tot een complete corporate campagne. Off- én online uiteraard. Werk van Brave reclamebureau doet twee… Meer over Brave reclamebureau »


Brunel IT in Eindhoven

Wat doet Brunel voor jou? Als specialist werk je via Brunel aan uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw ambitie en interessante bedrijven. Door ons landelijke netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs… Meer over Brunel IT »


byFlow B.V. in Eindhoven

In 2014, the company byFlow was founded by Floris Hoff, an industrial product designer with more than 4 years of experience in 3D Printing engineering. Initially, Floris worked on 3D Printers at FabLab Maastricht, where his father, Frits Hoff, is founder and director. Through his own experience with… Meer over byFlow B.V. »


Caesar Groep in Utrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Java. J2EE. Developer. Development. Caesar Tenders. Caesar Groep. Regionaal. Utrecht. Zuid Holland. Noord Holland. Technologieen. Ontwerpen. Ontwikkelen. Optimalisatie. Oplossingen. Klanten. Detachering. ICT. IT. Klantopdrachten.… Meer over Caesar Groep »


Caesar Tenders in Utrecht

.… Meer over Caesar Tenders »


Capgemini in Utrecht

Over CapgeminiCapgemini is actief in meer dan dertig landen en in de eerste plaats een bedrijf van mensen. We hebben 100.000 medewerkers werkzaam in Noord- en Zuid-Amerika. Europa en de regio Azie-Pacific. Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van… Meer over Capgemini »


CaptureTech Corporation in Nieuw Vennep

CaptureTech is kennispartner op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren, implementeren en ondersteunen complete oplossingen voor logistieke toepassingen, gebaseerd op automatische identificatie technieken als Barcode, RF, RFID, Vision en Voice Recognition. Onze systemen worden ingezet… Meer over CaptureTech Corporation »


Capwell B.V. in Schiedam

Nederlandse eredivisie in sofware ontwikkeling Bij Capwell weten we waar een IT-er warm voor loopt. We zijn namelijk al ruim 10 jaar de specialist in Nederland op het gebied van detachering van software ontwikkelaars. Hierbij werken we met de Nederlandse top 3000 freelance software ontwikkelaars. De… Meer over Capwell B.V. »


CareerValue B.V. in Arnhem

CareerValue, uw specialist in ICT Recruitment CareerValue is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ICT specialisten en werkgevers. Door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatief goede wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit… Meer over CareerValue B.V. »


Cegeka-dsa in Hoofddorp

In 2011 vierde DSA•VISION haar 25-jarig bestaan. Eén van onze eerste klanten was een vastgoedbeheerder, waarna het automatiseren van bedrijfsvoeringen voor klanten met veel verschillende achtergronden volgde. Sinds 2001 is de focus op de vastgoedmarkt als geheel gericht. Veel woningcorporaties… Meer over Cegeka-dsa »


CGI in Rotterdam/Den Haag. Amstelveen. Groningen. Arnhem. Eindhoven/Heerlen

Over onsLogica maakt nu deel uit van CGI. een toonaangevende IT en zakelijke dienstverlener met 71.000 professionals in Noord- en Zuid-Amerika. Europa en Azie-Pacific. Doordat wij een wereldspeler zijn. kunnen wij jou de beste en meest uitdagende carrieremogelijkheden bieden. Bij ons sta je er niet alleen… Meer over CGI »


ChipSoft B.V. in Amsterdam

ChipSoft is een succesvolle, dynamische en snelgroeiende leverancier van zorginformatiesystemen en elektronische patiëntendossiers (EPD's) voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en GGZ-instellingen. de sfeer binnen ChipSoft is informeel en collegiaal. Dankzij de korte lijnen tussen het… Meer over ChipSoft B.V. »


ChipSoft B.V. in Amsterdam

ChipSoft is marktleider op het gebied van ziekenhuis¬informatiesystemen en elektronisch patiëntendossiers. Begonnen in 1986 leveren we vandaag de dag met ruim 300 medewerkers dagelijks topproducten en –service aan zorginstellingen in binnen- en buitenland. ChipSoft is een puur Nederlands… Meer over ChipSoft B.V. »


Compad Software in Enschede

Compad Software Development BV houdt zich bezig met het ontwikkelen van branche specifieke software zoals Compad Bakkerij, het computerprogramma voor iedere brood- en banketbakkerij. Deze totaaloplossing stelt de bakker in staat om zijn bestellingen op een eenvoudige wijze te verwerken tot productielijsten,… Meer over Compad Software »


Connectis in Rotterdam

Connectis is een jong en gezond bedrijf met passie voor softwareontwikkeling. Wij zijn op zoek naar echte techneuten: vakliefhebbers met dezelfde gedrevenheid als wij. Je werkt aan onze eigen software en je wordt niet extern gedetacheerd.Connectis ontwikkelt software op het gebied van online identificatie.… Meer over Connectis »


Consilium in Rotterdam

Consilium is een ICT organisatie opgericht in 1992. Onze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van softwareoplossingen voor geautomatiseerde document- en gegevensverwerking. Onze oplossingen worden ingezet om document- en bedrijfsprocessen slimmer, efficiënter en transparanter… Meer over Consilium »


Copernicus Interchange Technology in Hoofddorp

Copernicus is een dynamisch en internationaal opererende IT dienstverlener en is een %93pure player%94 op het gebied van Integratie Technologie. Voor onze klanten realiseren en beheren we oplossingen voor EDI. Applicatie Integratie en SOA. Onze opdrachtgevers zijn grote. vaak internationaal opererende… Meer over Copernicus Interchange Technology »


Cost Engineering Consultancy in Zwijndrecht

Cost Engineering houdt zich bezig met het bepalen van het investeringsplaatje voor allerlei technische projecten. Juist nu. in een economische recessie. willen bedrijven nog beter weten welke investeringen ze moeten doen en of dit uiteindelijk rendement op gaat leveren. Wij doen dat voor allerlei industrieen.… Meer over Cost Engineering Consultancy »


Cost Engineering Consultancy B.V. in Zwijndrecht

Cost Engineering houdt zich bezig met het bepalen van het investeringsplaatje voor allerlei technische projecten. Wij doen dat voor allerlei industrieen. zoals petrochemie. offshore. overheid. Wij werken voor internationale klanten. Om deze projecten uit te kunnen voeren. ontwikkelen wij de software… Meer over Cost Engineering Consultancy B.V. »


Createment in Eindhoven

Over Ontwikkelaars in Ontwikkeling De vraag naar IT-ers neemt ieder jaar weer toe, terwijl het aanbod ver achter blijft. En toch blijven veel bedrijven vissen in dezelfde vijver. Wij niet! Ontwikkelaars in Ontwikkeling gaat op zoek naar toptalent uit onverwachte hoek en biedt jou, met onze unieke… Meer over Createment »


Cuna International BV in Rotterdam

Cuna is een van de belangrijkste specialisten in radiocommunicatie. Als pager- en portofoon leverancier werken we aan professionele oplossingen voor diverse bedrijfstakken. In veertig jaar hebben we een enorme kennis opgebouwd van analoge en digitale netwerken en trunkingsystemen. Bestaat het nog niet?… Meer over Cuna International BV »


Data Access Europe BV in Hengelo

.… Meer over Data Access Europe BV »


De Groot Drukkerij bv in Goudriaan

De Groot Drukkerij is een familiebedrijf gevestigd te Goudriaan in de Alblasserwaard. De cultuur kenmerkt zich als pragmatisch en no-nonsense. Naast de drukkerij behoort Het Kontakt Edities, een uitgeverij van regionaal gratis wekelijkse huis-aan-huis bladen tot de activiteiten. In totaal heeft het bedrijf… Meer over De Groot Drukkerij bv »


De Mandemakers Groep in Waalwijk

Wil jij betrokken zijn bij het ombouwen van de ERP applicatie en klantomgeving naar webapplicaties? Voor de verschillende merken van DMG zijn we bezig met de ontwikkeling van meerdere functies voor het selfservice portal. De bouw van deze webapplicaties vindt plaats in Java en IBM EGL (Enterprise Generation… Meer over De Mandemakers Groep »


Deloitte Nederland in Amstelveen

De professionals van Deloitte Consulting maken deel uit van ’s werelds grootste adviespraktijk op het gebied van zakelijke dienstverlening. Deloitte consultants werken met de klant in plaats van alleen voor de klant. Ze mobiliseren kennis en creativiteit bij de medewerkers van de opdrachtgever… Meer over Deloitte Nederland »


developIT in oisterwijk

Van en voor ICt'rs Develop IT … Meer over developIT »


DGN Publishers in Amsterdam

DGN Publishers is een dynamisch internetbedrijf in Amsterdam, dat een aantal onafhankelijke vergelijkingssites exploiteert.  Wij vieren dit jaar ons tienjarig bestaan.  Sinds de start in 2000 werken wij aan het voor consumenten inzichtelijk maken van het aanbod in finance, legal (notarissen… Meer over DGN Publishers »


DIMMbizz in Goes

DIMMbizz is ontwikkelaar van xPlan, een bijzonder uitgebreid softwaresysteem voor Spa’s. Tot de gebruikers van xPlan horen toonaangevende bedrijven, zoals Thermae 2000, Thermen Holiday en Landal Greenparks. Het aantal gebruikers van xPlan is groeiende en ook van buiten Nederland wordt met steeds… Meer over DIMMbizz »


Ecorys in Rotterdam

Ecorys is één van de grootste advies- en onderzoeksorganisaties in Europa, gespecialiseerd in economische, sociale en ruimtelijke ontwikkeling. Wij slaan al meer dan 80 jaar een brug tussen wetenschap en praktijk en helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van innovatieve oplossingen voor… Meer over Ecorys »


eFocus in Utrecht

EFocus is een top-5 fullservice internetbureau. Met ruim 140 professionals in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, ontwikkelen wij websites, verzorgen online marketing en optimaliseren wij online conversie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers… Meer over eFocus »


Elpical Software B.V. in Giesbeek

ELPICAL Software ontwikkelt en verkoopt software oplossingen rond digitaal beeld. Onze technologie stelt onder meer uitgevers in staat foto’s automatisch te optimaliseren. Dit gebeurt aan de hand van een grondige analyse van het origineel. Daarnaast bieden we beeld en foto workflow automatisering… Meer over Elpical Software B.V. »


Eneco in Rotterdam

Eneco behoort tot de top drie van energiebedrijven in Nederland. We voorzien dagelijks ruim twee miljoen zakelijke en huishoudelijke klanten van een optimale dienstverlening. Daarnaast is Eneco werkgever van ruim 3300 enthousiaste medewerkers.Eneco staat voor vooruitgang: elke dag weer spelen we in op… Meer over Eneco »


EsperantoXL in De Meern

Bij EsperantoXL vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontplooien. Zo kom je tot innovatieve oplossingen die onze klanten echte meerwaarde bieden. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te werken aan je ontwikkeling zowel binnen je vakgebied als op persoonlijk vlak. Je werkt voor klanten die behoren… Meer over EsperantoXL »


Fenomena in Helmond

Werving en Selectie ICTers… Meer over Fenomena »


First8 BV in Nijmegen

First8 ontwikkelt maatwerksoftware en heeft ervoor gekozen om hierbij gebruik te maken van de Java technologie. First8 is business partner van NLJUG en wij zijn een jonge en platte organisatie en hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van JAVA, XML en XSLT gebaseerde (web-) oplossingen waarbij… Meer over First8 BV »


ForecastXL in Groningen

Forecast is een start-up die bouwt aan een applicatie waarmee organisaties hun financiën beter kunnen managen en vooral beter kunnen plannen. De organisaties waar we voor werken zijn vooral het midden- tot grootbedrijf die nu vaak hun financiën nog in Excel plannen. Wij laten hen zien dat dit… Meer over ForecastXL »


FriFi Nederland B.V. in Amsterdam

FriFi, een jong bedrijf in een snelgroeiende markt. Er zijn veel redenen om voor FriFi Nederland te kiezen. Je werktijden zijn zeer flexibel in te delen. Je werkt in een hecht team met een informele werksfeer. Vanwege onze sterke groei zijn we per direct op zoek naar gemotiveerde Software Engineer en… Meer over FriFi Nederland B.V. »


Fusion Electronics BV in Cothen

Fusion Electronics BV te Cothen maakt deel uit van de internationaal opererende Fullwood-Packo groep van bedrijven. De “Farm division” van deze groep is gespecialiseerd in apparatuur voor melkwinning, melkkoeling en automatisering voor melkveebedrijven. Binnen deze groep is Fusion Electronics… Meer over Fusion Electronics BV »


Fysicon in Oss

Fysicon -  is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van zowel innovatieve hardware als geavanceerde medische applicaties ten behoeve van ziekenhuizen, research instellingen en de industrie. Door de hard- en software in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren, is Fysicon in staat op… Meer over Fysicon »


GDK Software in Papendrecht

Software bouwen is onze passie. Met een team van enthousiaste ontwikkelaars werken we aan diverse oplossingen voor onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen in de programmeertaal Delphi.… Meer over GDK Software »


GridClone BV in Duiven

GridClone is een jong en dynamisch bedrijf dat technisch hoogwaardige software levert voor de Energiemarkt. De kernactiviteiten zijn het vervaardigen en aanbieden van testsoftware en communicatie-simulatoren die gebruikt worden om apparatuur in elektrische schakelstations na te bootsen.… Meer over GridClone BV »


Grofas BV in Nieuwegein

In de loop der jaren hebben wij samen met onze klanten uitgevonden hoe simpele software kan leiden tot snelle groei. Wij leveren CRM software en project management in combinatie met een unieke identiteit op het internet (webdesign). Daarnaast werken wij als IT partner van enkele snel groeiende internet… Meer over Grofas BV »


GX Software in Nijmegen

GX Software is wereldwijd leverancier van Web Content Management en Online Marketing software. Met deze innovatieve marketingoplossingen kunnen organisaties op elk moment in elk online kanaal in contact komen met hun bezoekers. om zo een waardevolle klantrelatie op te bouwen. Zij zijn vervolgens verzekerd… Meer over GX Software »


Herke ICT Group in Alkmaar

Herke ICT Group is een groeiende organisatie die zich bezig houdt met de levering, ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware o.b.v. Microsoft Dynamics en de speciaal door ons voor de bouwbranche ontwikkelde softwareoplossing BouwVision. Tevens houden wij ons bezig met netwerkbeheer, het leveren… Meer over Herke ICT Group »


hippo b.v. in Amsterdam

Hippo is het toonaangevende bedrijf op het gebied van open source Content Management en Enterprise Portal software. Met Hippo heb je het beste van twee werelden: de flexibiliteit en robuustheid van open source software en de garanties. ondersteuning en continu%C3%AFteit van een professioneel bedrijf.Hippos… Meer over hippo b.v. »


Hippo bv in Amsterdam

Hippo is a fast growing dynamic product company. offering Hippo CMS. We are working for numerous (internationally) acknowledged clients. such as Thomson Reuters. Talmerbank. Dolce en Gabbana. The Dutch National Government. The Dutch Police and many more. Hippo employs great number of talented developers… Meer over Hippo bv »


HPW Executive Search in Amsterdam

HPW Executive Search. is an internationally operating executive search firm focussing on specialized. senior IT engineers. consultants. management executives and sales positions.… Meer over HPW Executive Search »


HPW Executive Search in Amsterdam

HPW Executive Search, is an internationally operating executive search firm focussing on specialized, senior IT engineers, consultants, management executives and sales positions.… Meer over HPW Executive Search »


iAdvise NV in Breda

De iAdvise groep is een Nederlands-Belgische ICT-organisatie, gericht op geïntegreerde softwareoplossingen. Ons doel: het bereiken van de maximale professionele groei door middel van continue persoonlijke ontwikkeling. En dit voor onze collega's, klanten en partners. Meer dan de helft van… Meer over iAdvise NV »


ICATT interactive media in Amsterdam

Ons vak en onze expertise omvatten alle aspecten van online communicatie. Wij kruipen in de huid van uw doelgroep en uw organisatie. We ontwerpen, programmeren, plaatsen content en onderhouden sites, nieuwsbrieven en social media. We doen onderzoek, geven advies en werken graag in nauwe samenwerking… Meer over ICATT interactive media »


Impressive Green Apple in Regio Almere

Dit mag je van de organisatie verwachten!Onze opdrachtgever is een toonaangevende leasemaatschappij die zich richt op de business-to-businessmarkt. Zij heeft ruim 120.000 voertuigen in beheer en een compleet pakket van mobiliteitsoplossingen. Zij is een gezonde sterke organisatie en een uitstekend werkgever.… Meer over Impressive Green Apple »


Incentro in Amsterdam

Incentro is niet zomaar een IT-bedrijf. We hebben alle expertises in huis om klanten fantastische totaaloplossingen te bieden: van developers tot data-analisten, van DevOps-experts tot designers en van agile-coaches tot online marketeers. Wil je tijdens een project dus even sparren met een UX-specialist,… Meer over Incentro »


Inconto in Nieuwkoop

INCONTO® is een toonaangevende oplossing op het gebied van inkoop, digitale facturatieverwerking- en contractmanagement software.  INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd… Meer over Inconto »


INDG in Amsterdam

INDG heeft zich in ruim 10 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende specialist op het gebied van de ontwikkeling van 3D-applicaties en –visualisaties. Voor partijen als Philips, Vodafone, Velux en Audi ontwikkelen we 3D-toepassingen die door de combinatie van fotorealisme en vernieuwende interactieve… Meer over INDG »


Indivirtual in Amsterdam

Indivirtual, een Web Development Studio in Amsterdam, bouwt en beheert websites en webapplicaties voor grote Nederlandse klanten zoals Yamaha, Yacht, de Consumentenbond en FNV.… Meer over Indivirtual »


Inergy Analytical Solutions BV in Woerden

"BI as a service" Inergy helpt organisaties meer rendement te halen uit hun core business en bedrijfsprocessen door slimme data warehouse- en BI-oplossingen. Met specialistische kennis van onze consultants, architecten en developers helpen wij onze klanten sneller en flexibeler te reageren… Meer over Inergy Analytical Solutions BV »


Info Support in Eindhoven

Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie… Meer over Info Support »


Info Support BV in Rotterdam

Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende… Meer over Info Support BV »


Infopact Netwerk en Communicatie in Rotterdam

INFOPACT. OMDAT ER MEER IN ZITOnze klanten willen hun organisatie voortdurend in topconditie houden om eruit te halen wat erin zit. Wat ze daarvoor nodig hebben is een sterk hart. Infopact zit in het hart van organisaties. Infopact ontwerpt. bouwt en onderhoudt IP-communicatiediensten voor structurele… Meer over Infopact Netwerk en Communicatie »


Informanagement bv in Geldrop

Wij zijn een internationaal opererende uitgever van financiele informatie. We richten ons specifiek op accountantskantoren. Voor verdere informatie verwijzen wij naar onze website. … Meer over Informanagement bv »


ING Investment Management in Den Haag

.… Meer over ING Investment Management »


Insyde in Delft

Wij zijn een webdesignbureau met veel ervaring en liefde voor ons vak. Wij houden ervan om mooie en kwalitatief hoogstaande websites te maken en deze vindbaar en zichtbaar te maken met behulp van onze SEO diensten. Onze grootste motivatie is om klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen.… Meer over Insyde »


Inter Access BV in Hilversum

Met ruim vijfhonderd medewerkers in vaste dienst en tweehonderd externe professionals in Nederland en Belgie is Inter Access al meer dan dertig jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote organisaties in de publieke sector. de zorgsector. financiele dienstverlening en kennisintensieve organisaties.Inter… Meer over Inter Access BV »


Invantive BV in Hierden

Invantive verzorgt oplossingen op het gebied van financiële rapportage en frontofficesystemen voor vastgoedbedrijven en financiële instellingen. De software van Invantive geeft projectmatig werkende bedrijven wereldwijd meer rendement op projecten. Invantive doet dit door op basis van branchekennis… Meer over Invantive BV »


Isential ICT Facilities bv in Zwolle

Isential is een modern en innovatief IT Kennishuis. Wat wij leveren is kennis. Kennis die we overdragen en borgen in opleidingstrajecten en kennis die we toepassen in projecten. Met onze eigen docenten en consultants vermengen we hoogwaardige kennis, praktijkervaring en de juiste attitude tot passende… Meer over Isential ICT Facilities bv »


ISS B.V. in Amsterdam

Op het moment geen beschrijving beschikbaar… Meer over ISS B.V. »


IT Networkx in Bergen

IT Networkx is sinds januari 2009 dé snelstgroeiende landelijke specialist in ICT vacatures. Ons streven is om de nummer 1 te zijn en te blijven binnen ons vakgebied. IT Networkx - De grootste ICT vacaturebank van Nederland! Ambitieus zijn, dat betekent voor ons een stap verder gaan. Voor onze… Meer over IT Networkx »


Jasa in Alkmaar

JASA is een internationaal opererende innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek. Kom werken bij de kersverse winnaar van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland in een jong en enthousiast team!… Meer over Jasa »


Java Ontwikkelaar in Rotterdam

Gemeente RotterdamRotterdam is in veel opzichten een voorloper. een stad die durft. Zonder durf had de modernste haven ter wereld niet in Rotterdam gelegen. Zonder durf was Rotterdam de wolken minder dicht genaderd. Zonder durf waren veel debatten over grootstedelijke problemen niet in Rotterdam gestart.… Meer over Java Ontwikkelaar »


JDriven in Nieuwegein

Als ervaren Java expert kun je veel kanten op. Een grote professionele organisatie of een kleiner bedrijf met meer aandacht voor jou als persoon?  Zoek je een club waar je goed verdient of waar ze gave projecten hebben, kennis centraal staat en gemiddeld niet goed genoeg is? Wij hebben ervoor… Meer over JDriven »


Job Investment in Vught

Onze opdrachtgever is een snel groeiende, internationale organisatie op het gebied van digitale televisie met een specialistatie in geavanceerde B2B metadata-toepassingen. Hiermee kunnen  klanten in de kabel, satelliet en telecom sector zich onderscheiden richting hun afnemers. Onze opdrachtgever… Meer over Job Investment »


Jobbuilders in Amsterdam

Jobbuilders opereert landelijk in de continu veranderende wereld van de arbeidsmarkt. Wij werken en werven zowel voor grote als kleine ondernemingen. Wij werven en selecteren kandidaten voor contracten van zowel bepaalde-, onbepaalde-, als tijdelijke duur. Ons enthousiaste team bestaat uit professionele… Meer over Jobbuilders »


Keesing Games in Hilversum

Keesing Games B.V. is een jong, internationaal online game bedrijf met grote ambities. We exploiteren diverse succesvolle game sites, waaronder Zigiz.com en Yezzle.nl. Onlangs hebben we onze platforms uitgebreid met o.a. Bingo.nl en Trivialis op Hyves. Naast deze sites werken we aan de ontwikkeling… Meer over Keesing Games »


Klikwork in Deventer

Klikwork is ontstaan door onze eigen persoonlijke ervaringen in de ICT met werving & selectie bureau's, als kandidaat en opdrachtgever. Onze conclusie? Dit moet en kan anders. Klikwork heeft een duidelijke focus: 100% ICT. Onze belofte naar zowel werkgevers als kandidaten: Wij zorgen voor… Meer over Klikwork »


KLM in Schiphol - Rijk

Jouw kansen bij AIR FRANCE KLM Werken bij AIR FRANCE KLM betekent dat je onderdeel bent van een toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij. Het betekent ook dat je werkt voor het bedrijf dat in 2014 werd uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever in de categorie 10.000+ MedewerkersÂ’. Je komt… Meer over KLM »


KPN in Zoetermeer

Koninklijke KPN is marktleider op het gebied van ICT en telecommunicatie in Nederland. Samen met zoÂ’n 19.000 collegaÂ’s word je verantwoordelijk voor een excellente dienstverlening aan onze klanten. Als je over die juiste mentaliteit beschikt, krijg je veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.… Meer over KPN »


Kraan Bouwcomputing B.V. in Rotterdam

Kraan Bouwcomputing is specialist in bouwautomatisering. In bijna vijftig jaar tijd hebben we een enorme hoeveelheid kennis van het bouwproces opgedaan. Onze medewerkers hebben vaak zowel een bouwkundige, als ook een ICT-opleiding. We ontwikkelen bouwsoftware die naadloos aansluit op de wensen van vandaag… Meer over Kraan Bouwcomputing B.V. »


LeanApps in Naarden

LeanApps is leverancier van moderne polismanagement software waarmee levensverzekeraars en pensioenfondsen in staat worden gesteld om zich snel aan te passen aan de wijzigende omstandigheden en eisen. We werken in een inhoudelijk en technisch complexe omgeving. Humor. collegialiteit en resultaat gaan… Meer over LeanApps »


Liander in Haarlem

Liander brengt elektriciteit en gas bij meer dan drie miljoen Nederlanders. Onze 7000 collegas zorgen 24/7 voor een onbezorgde toegang tot energie. Zo kunnen gezinnen het huishouden draaiende houden en bedrijven hun werk blijven doen. En onze ambities gaan verder. Om te voldoen aan de duurzame energiewensen… Meer over Liander »


Lifestyle Interactive in Maarssen

Wij zijn een jong innovatief bedrijf gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van software dat ontwikkelt is om mensen met gezondheidsproblemen te coachen via het Internet. Ons softwarepakket dient als ontmoetingsplaats voor coaches en cliënten. Naast software diensten, bieden we activiteiten… Meer over Lifestyle Interactive »


Lost Lemon Consultancy in Haarlem

In 2006 ontstond Lost Lemon na een splitsing van de Ockham Groep. We begonnen met zeven ervaren consultants en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan twintig consultants en interim managers. Van systeembouwers tot allrounders met een informatiekundige knobbel. Wij houden ons bezig met… Meer over Lost Lemon Consultancy »


MAINEnergie in Amsterdam

MAINEnergie levert en beheert energie voor zakelijke aansluitingen in het Zakelijke, Vastgoed- en Grootzakelijke segment, maar ook voor particuliere aansluitingen. MAINEnergie levert duurzame energie tegen zeer scherpe tarieven én uitstekende service en bereikbaarheid. MAINEnergie biedt een totaal… Meer over MAINEnergie »


Makelaarsland bv in Alkmaar

Makelaarsland is een NVM makelaar,  gevestigd in Alkmaar. Als moderne internetmakelaar verkopen wij woningen in heel Nederland. Ons team is jong, gemotiveerd en klantgericht. Makelaarsland werkt met een unieke formule. Elke woningverkoper heeft een digitaal woningdossier. Hierin maakt de verkoper… Meer over Makelaarsland bv »


MARIN in Wageningen

MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) is een internationaal opererend onderzoeksinstituut dat al 80 jaar, met behulp van geavanceerde testfaciliteiten, opdrachtgevers adviseert over gedrag en veiligheid van scheeps- en offshoreconstructies op zee. Vanuit Wageningen biedt MARIN deze opdrachtgevers… Meer over MARIN »


MediRent BV in Leiden

Founded in 1995. MediRent is a leading provider of rental and logistical services for clinical trials. We offer a wide range of medical and laboratory equipment for rent. as well as a complete logistical chain. We provide our services globally to world-renowned customers including most of the key central… Meer over MediRent BV »


Melon Media in Rotterdam

Bedrijfsprofiel Melon Media is het bedrijf achter de succesvolle websites Zoekbijbaan.nl en Stagemotor.nl. Als sinds 2003 brengen wij scholieren, studenten en bedrijven bij elkaar. Inmiddels is Zoekbijbaan.nl de grootste bijbanensite van Nederland en behoort Stagemotor.nl tot de topspelers in de stagemarkt.… Meer over Melon Media »


Mirabeau in Amsterdam

Met ruim 270 medewerkers werkt Mirabeau dagelijks aan het online succes van marktleiders. Sterke merken worden op full-service basis geholpen om de concurrentie voor te blijven.… Meer over Mirabeau »


Mirabeau BV in Amsterdam

Op 2 januari 2001 is Mirabeau opgericht door Godfried Bogaerts, Erik Hamoen, Heini Withagen en Adjan Kodde. Zij zijn sinds de jaren '90 actief in het bedenken en uitvoeren van commerciële internetactiviteiten. Inmiddels is Mirabeau het grootste fullservice internetbureau van Nederland. Fullservice… Meer over Mirabeau BV »


Morpho in Haarlem

Het bedrijfMorpho e-documents is een innovatief technologiebedrijf binnen de Safran-groep. Wij ontwerpen. ontwikkelen. produceren en personaliseren hoogbeveiligde identiteitsdocumenten zoals paspoorten. identiteitskaarten en rijbewijzen. Naast de ontwikkeling en implementatie van beveiligings- en echtheidskenmerken… Meer over Morpho »


Muiswerk Educatief in UITHOORN

Muiswerk Educatief heeft een missie: het onderwijs nog krachtiger maken via persoonlijke interactie met slimme software. Wij willen het ultieme platform bieden dat iedere leerling helpt om zich te ontwikkelen in de richting die hem of haar het beste past. De software zit vol slimmigheden die de leerling… Meer over Muiswerk Educatief »


MYLAPS B.V. in Haarlem

MYLAPS is internationaal marktleider op het gebied van sport tijdwaarnemingsystemen, waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten worden gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd. In de sport tijdwaarnemingmarkt opereren we als niche speler. Toonaangevende sport-organisaties en -evenementen werken met onze… Meer over MYLAPS B.V. »


NARIS GRC in Enschede

Het Nederlands Adviesbureau Risicomanagement (NAR) is van oorsprong een adviesorganisatie op het gebied van risicomanagement. Vanaf mei 2016 zal NAR opereren onder de naam NARIS GRC en zal de software meer op de voorgrond gesteld worden. In Nederland zijn wij marktleider in tal van sectoren, zowel in… Meer over NARIS GRC »


NCIM Groep in Leidschendam

.… Meer over NCIM Groep »


Noldus Information Technology B.V. in Wageningen

Ons bedrijf Noldus Information Technology is al meer dan 25 jaar een toonaangevende ontwikkelaar van meet- en analysesystemen voor gedragsonderzoek. Wij zijn specialisten in computerondersteunde observatie, digitale beeldverwerking, signaalanalyse en patroonherkenning. Deze disciplines vormen de basis… Meer over Noldus Information Technology B.V. »


OCLC in Leiden

About us:Discover. Innovative. Collaborate. Inform. A few words we use to describe a career at OCLC.OCLC. a worldwide library services organization headquartered in Dublin. Ohio. is a leader in information technologies and innovative online services. With office locations around the globe. OCLC employees… Meer over OCLC »


OGD ICT-Diensten in Delft

OGD heeft ruim 700 medewerkers in dienst. Dit zijn zowel parttimers als fulltimers, die hun werkzaamheden niet alleen op locatie bij de klant, maar ook vanuit een van onze vestigingen in Delft, Amsterdam, Utrecht, Enschede of Eindhoven verrichten. Voor projecten worden díe medewerkers geselecteerd… Meer over OGD ICT-Diensten »


Online Touch in Purmerend

Online Touch is een snel groeiend bedrijf dat een een state-of-the-art internetoplossing biedt waarmee publicaties levensecht bladerbaar op websites en op mobile devices (inclusief iPad en iPhone) bekeken kunnen worden. De publicaties kunnen met rich media zoals video en audio tot leven gebracht worden.… Meer over Online Touch »


Paazl in Amsterdam

Paazl is een jong bedrijf midden in hartje Amsterdam en ontwikkelt logistieke software voor webwinkels. We zorgen ervoor dat online consumenten zelf kunnen kiezen hoe ze hun aankoop willen ontvangen. En dat webwinkeliers veel tijd kunnen besparen met het verwerken van hun zendingen.… Meer over Paazl »


PEAK-IT in Naarden

PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, Applicatiebeheer en –ontwikkeling en ICT Outsourcing. PEAK-IT  telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in… Meer over PEAK-IT »


Pepeo Personeelsmanagement in Doetinchem

Pepeo is een jonge, dynamische organisatie, gespecialiseerd in operationeel personeelsmanagement. Pepeo staat voor ervaring, innovatie en het uitwerken van de nieuwste ontwikkelingen op HRM-gebied. Een dienstverlener vol enthousiasme.… Meer over Pepeo Personeelsmanagement »


Pictura in Heiloo/Maarssen

Pictura heeft één doel voor ogen: de erfgoedsector (archieven, musea, bibliotheken, etc.) op een professionele manier collecties helpen ontsluiten. Bij Pictura draait het om het digitaliseren,  beheren en presenteren van collecties. Het omzetten van origineel naar digitaal beeld gebeurt… Meer over Pictura »


Pivoton in Ede

Pivoton ondersteunt met haar cloud software het gehele uitzendproces, van administratief tot commercieel en de complete backofficeverwerkingen van urendeclaraties en facturatie. Pivoton bundelt met haar 48 medewerkers gezamenlijk ruim 1000 jaar ervaring en vertaalt deze kennis en expertise naar verrassende… Meer over Pivoton »


Planviewer BV in Arnhem

Planviewer biedt web based GIS Portals voor het ontsluiten geo data.… Meer over Planviewer BV »


PLugwise BV in Sassenheim

Plugwise, gevestigd in Sassenheim,  heeft een uniek en innovatief energie-managementsysteem ontwikkeld dat geschikt is voor zowel de zakelijke als residentiële gebruiker. Plugwise levert haar producten overal in de wereld, heeft inmiddels sales-vestigingen in meerdere landen en is… Meer over PLugwise BV »


Politie in Odijk

Politie ICT Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan een succesvolle uitvoering van de politietaak: een veiliger Nederland. Dus ook jij als ICTÂ’er. Misschien juist jij als ICTÂ’er. Want complexe netwerksystemen en databases zijn meer dan ooit cruciaal om snel en veel informatie in te… Meer over Politie »


PRé Consultants bv in Amersfoort

At the forefront of sustainability for more than 25 years; focused on Life Cycle Thinking. The company has built itself a worldwide reputation as a leader on impact assessments. With state-of-the-art methodology and tools, PRé puts the metrics behind sustainability to create business value.… Meer over PRé Consultants bv »


ProActive Software B.V. in Haarlem

ProActive Software is een ambitieus en groeiend bedrijf, dat de software zelf ontwikkelt en implementeert. Je maakt deel uit van een team van consultants en werkt samen met hen aan het constant verbeteren van gebruikte methodes en technieken. Persoonlijke inbreng wordt sterk gewaardeerd en er is ruimte… Meer over ProActive Software B.V. »


PROambt Advies & Mobiliteit in Maastricht

PROambt Advies adviseert als innovatief adviesbureau werkgevers, werknemers en bestuurders uit de overheid, in het onderwijs en in de zorg over inkomenszekerheid bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Wij helpen bij de vertaalslag van complexe wet- en regelgeving naar een uitleg in Jip… Meer over PROambt Advies & Mobiliteit »


PROCENTEC in Turfschipper 41

Over ProcentecPROCENTEC BV is een zelfstandige Nederlandse onderneming die al haar producten en diensten volledig concentreert op PROFIBUS en PROFINET technologie. Ons grootste marktsegment ligt in het exporteren van zelf ontwikkelde producten en het wereldwijd ondersteunen van eindgebruikers. Onze innovatieve… Meer over PROCENTEC »


Qmagic in Weesp

Qmagic bestaat ruim tien jaar en is een dynamische organisatie op het gebied van flexibel inzetbare IT Professionals. Wij plaatsen IT Professionals op verschillende detacheringprojecten waarin ze brede ervaring op doen. Binnen Qmagic zorgen enthousiaste mensen voor succes en groei. De bedrijfscultuur… Meer over Qmagic »


Quel in Rotterdam

Over QuelQuel is een snel groeiende organisatie op het gebied van lead generatie. met als voornaamste dienst een gespecialiseerde index voor bedrijven. producten en diensten in de maakindustrie. Daarnaast ontwikkelen wij online matchconcepten voor beursorganisaties en APPs voor mobile devices. Quel heeft… Meer over Quel »


Qurrent in Amsterdam

.… Meer over Qurrent »


Quyntess BV in Gorinchem

Quyntess (www.quyntess.com) timmert sinds 2004 aan de weg met projecten op het snijvlak van Supply Chain Management en Informatietechnologie, met een focus op oplossingen voor Supply Chain Event Management (SCEM), Supply Chain Integration (SCI) en Supply Chain Carbon Footprinting. Onze oplossingen worden… Meer over Quyntess BV »


RADventure Santésys B.V. in Utrecht

RADventure Santésys is actief op het gebied van softwareontwikkeling binnen de gezondheidszorg. Als specialisatie houden wij ons bezig met de preventieve gezondheidszorg en wel met name preventieve screening.… Meer over RADventure Santésys B.V. »


Ranshuijsen van Loon in Rotterdam

.… Meer over Ranshuijsen van Loon »


Reac B.V. in Rotterdam

REAC is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van o.a. jackpot-, management informatie- en cashless betaal systemen voor de kanspel industrie. Reac is zowel binnen Nederland als internationaal actief. Binnen de Nederlandse markt is zij marktleider, de internationale markt is een groeimarkt.… Meer over Reac B.V. »


Realtime Register B.V. in Zwolle

Bedrijfsprofiel: Realtime Register is de grootste internationale registrar in Nederland. Als registrar registreren we domeinnamen in opdracht van bedrijven, instellingen of personen. Door het automatiseren van processen en services kunnen we onze diensten tegen sterk concurrerende prijzen aanbieden.… Meer over Realtime Register B.V. »


RES Software in 's-Hertogenbosch

RES Software is een zakelijke software oplossing die de manier waarop gebruikers IT-diensten consumeren veranderd door middel van proactieve, veilige en geautomatiseerde levering en retournering van IT-middelen, met een geweldige gebruikerservaring. Onze technologie voor IT-automatisering  helpt… Meer over RES Software »


Retailium Software Developement BV in Eindhoven

Over ACA Het is de missie van ACA om fashionbedrijven beter te laten presteren met behulp van excellente software. Software die hen in staat stelt de crosschannel consument optimaal te bedienen en de onderneming te sturen op basis van betrouwbare managementinformatie. Software die intelligentie… Meer over Retailium Software Developement BV »


Roxit B.V. in Zoetermeer

ROXIT is een zelfstandig bedrijf met een sterke positie in de markt van het leveren van integrale ICT- en data oplossingen op het gebied van milieu, bodem, water, bouwen en wonen en ruimtelijke ordening aan overheidsorganisaties (gemeenten, milieudiensten, provincies en waterschappen). Bij Roxit werken… Meer over Roxit B.V. »


Roxit B.V. in Zoetermeer

Ons bedrijf Roxit is een dynamisch, open, uitdagend en creatief bedrijf. Wij zijn trots op de producten die we neerzetten. Zie verder op onze website www.roxit.nl. … Meer over Roxit B.V. »


Santander in Utrecht

Santander Consumer Finance is onderdeel van de Santander Groep. een van de grootste bankgroepen ter wereld en behoort binnen Europa tot de absolute top. Met vestigingen in meer dan 40 landen geniet de Santander Groep het vertrouwen van ruim 65 miljoen klanten. Het onderdeel Santander Consumer Finance… Meer over Santander »


Sapiens | Steering Brain Stimulation in Eindhoven

Sapiens Steering Brain Stimulation is an emerging medical device company whose mission is to deliver superior solutions for deep brain stimulation (DBS) therapy. Sapiens’ ambition is to provide a unique, high-resolution, and MR conditional DBS system that will improve patient comfort and therapeutic… Meer over Sapiens | Steering Brain Stimulation »


Saxion Hogescholen in Enschede

Met meer dan 23.000 studenten en 2.200 medewerkers en vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Enschede is Saxion een vooraanstaande kennisinstelling in het hoger onderwijs. Saxion biedt bachelor-, master- en associate degree-opleidingen en heeft diverse kenniscentra. Saxion zet stevig in op innovatie van… Meer over Saxion Hogescholen »


Seascape BV in Sleeuwijk

Seascape BV is een jong en dynamisch bedrijf in de maritieme sector, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van onderwater apparatuur, systemen en sensoren. Daarnaast vertegenwoordigt Seascape een groot aantal onderwater gerelateerde producten van buitenlandse producenten. We leveren onze producten… Meer over Seascape BV »


Seats2meet.com in Utrecht

Het faciliteren van de ontmoeting staat bij Seats2meet.com centraal. Wij zorgen voor een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Hier vervaagt de grens tussen fysiek en virtueel. Deze zogenoemde Third Space gaat verder dan alleen het bieden van een unieke beleving.… Meer over Seats2meet.com »


SemLab in Alphen aan den Rijn

SemLab maakt beslissingsondersteunende software voor de financiele- en medische sector en de Nederlandse overheid. Onze applicaties onderscheiden zich door taakgerichtheid. betrouwbaarheid. een heldere vormgeving en een zeer korte leercurve. Onze bedrijfscultuur is informeel. innovatief en met veel eigen… Meer over SemLab »


Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) in Dordrecht

Je plek in de organisatie De Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) is de 5e sociale dienst van Nederland. De SDD werkt voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Samen vormen deze gemeenten de regio Drechtsteden. De Sociale Dienst biedt advies… Meer over Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) »


Softbrick BV in Geldermalsen

Softbrick zorgt voor inzicht in tijd en rendement uit arbeid Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole aan de meest toonaangevende organisatie in de Retail, Industrie… Meer over Softbrick BV »


Softlution in Eindhoven

Softlution is een internationale, full-service aanbieder van E-business, Product Information Management (PIM) en Web Content Management (CMS) oplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring  in strategische consulting, design, implementatie van bekende software oplossingen en online marketing.… Meer over Softlution »


Softlution Nederland B.V. in Eindhoven

%93Softlution is een vooraanstaande internationale full-service partner voor E-Business. Product- en Web Content Management oplossingen. die het onze klanten mogelijk maken om meer winst te genereren door meerdere verkoopkanalen en geoptimaliseerde processen.%93 Softlution is een dochteronderneming van… Meer over Softlution Nederland B.V. »


Software Foundry B.V. in Eindhoven

.… Meer over Software Foundry B.V. »


Sogeti in Vianen. Diemen. Rotterdam. Groningen. Amersfoort

Door gepassioneerd ICT-vakmanschap bijdragen aan het resultaat van klanten. Ofwel Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap. Dat is de visie van Sogeti. Verplichtingen durven aangaan. En verantwoordelijkheid nemen. Aan de basis van hechte en langdurige relaties met klanten staat de professionaliteit… Meer over Sogeti »


Sogeti Nederland BV in Vianen

Wie zijn wij? Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogeti-medewerkers zijn dan ook gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze klanten. Onze visie op ICT laat zich… Meer over Sogeti Nederland BV »


Sogyo in De Bilt

Sogyo is een innovatieve. creatieve en vooral inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener. Wij bieden een dynamische en informele bedrijfscultuur met korte en heldere communicatielijnen in een inspirerende werkomgeving (landgoed Sandwijck in De Bilt).We zijn gespecialiseerd in de platformen Java/J2EE en C#/.Net.… Meer over Sogyo »


Spike Technics in Roosendaal

De Spike Groep werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die uitsluitend gericht is op bedrijfsmatige automatisering. Sindsdien bieden wij professionele software en hardware op maat gemaakt voor elke organisatie. Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen bedrijfsprocessen,… Meer over Spike Technics »


Spilter in Almere

Spilter Group Intelligence Software & Consultancy Of het nu gaat om management en organisatie, marketing, innovatiestrategieën, risicomanagement, de relatie met klanten of met hun medewerkers, wij versnellen en vereenvoudigen processen. Alle onderdelen van besluitvormingsprocessen, van… Meer over Spilter »


Stater NV in Amersfoort

Werken bij Stater NV Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met ons unieke hypotheeksysteem. Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten. wij nemen onze klanten graag zorg uit handen. Een… Meer over Stater NV »


SVB in Amstelveen

Waar willen wij naar toe?ICT vormt het kloppend hart van de Sociale Verzekeringsbank. De Sociale Verzekeringsbank keert een groot aantal regelingen uit waaronder de AOW en de Kinderbijslag. We hebben de ambitie om regelingen flexibel. integraal en nog efficienter uit te voeren. ICT vormt daarin een echte… Meer over SVB »


TDC Lighthouse in Maarssen

TDC Lighthouse bedenkt. ontwerpt en realiseert interactieve oplossingen zoals websites. webportals en collaboration platforms. We werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten waaronder Ministerie van Binnenlandse Zaken. Fortes. The Student Hotel. Amsterdams Museum. Nedasco en de Nierstichting.… Meer over TDC Lighthouse »


TDC Lighthouse in Maarssen

.… Meer over TDC Lighthouse »


Techmedic International BV in Broek op Langedijk

Techmedic International BV is een ambitieus en groeiend bedrijf gevestigd in Broek op Langedijk (NH). We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van medische apparatuur en software voor patiënt monitoring.… Meer over Techmedic International BV »


Technisch Handelsbureau Rensa bv in Didam

Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming, ventilatie en energiebeheer. Vanuit een modern logistiek concept levert Rensa goederen door heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw, in een zich snel ontwikkelende… Meer over Technisch Handelsbureau Rensa bv »


Tkrqg in Iwmaq

Fdfs… Meer over Tkrqg »


TMG in Amsterdam

Telegraaf Media Group is one of the largest publishers in The Netherlands. Our websites reach millions of people every day. Our product development department is focused on building and maintaining all digital platforms. This includes brands like Telegraaf. Telesport. DFT. Vrouw . Prive. Lifestyle with… Meer over TMG »


TNO in Utrecht

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Met zoÂ’n 3500 medewerkers werken we voor uiteenlopende… Meer over TNO »


TransIP in Leiden

TransIP is een groeiend IT-bedrijf met 40 medewerkers. TransIP is jong en informeel. Bij ons zul je geen mensen in pakken rond zien lopen, of mensen die je met “u” moet aanspreken. De sfeer is geeky, non-conformistisch en speels. We houden iedere dag tafelvoetbalcompetities, maar als je daar… Meer over TransIP »


TransIP in Leiden

TransIP is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de grootste domeinnaam- en hostingproviders in de Benelux. Een open, informeel en gedreven team werkt achter de schermen aan de continuiteit en internationale groei van ons bedrijf. Ons credo: 'Goed is niet goed genoeg'. Wij blijven voor op de… Meer over TransIP »


Tricode in Veenendaal

Een leuk informeel bedrijf waarbuij de nadruk op techniek ligt en waar flink geinvesteerd wordt in training en opleiding!… Meer over Tricode »


Trinite Automation in Uithoorn

Trinité Automation is dé software ontwikkelaar op het gebied van Dynamisch Verkeers Management. Continu zoeken wij naar oplossingen om de verkeersdrukte in goede banen te leiden. En met succes. Onze vernieuwende producten zijn zonder meer toonaangevend en worden in alle verkeerscentrales… Meer over Trinite Automation »


Triodos bank N.V. in Zeist

Wie wij zijn Een van de duurzaamste banken ter wereld Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Lees hier meer over waar we voor staan: https://www.triodos.nl/nl/over-triodos-bank/wie-wij-zijn/missie/waar-we-voor-staan/ … Meer over Triodos bank N.V. »


UMC St Radboud in Nijmegen

Het Centrum voor Moleculaire en Biomoleculaire Informatica (CMBI) is een multifunctioneel instituut. Onze missie is het mogelijk maken van de beste moleculaire en biomoleculaire informatica services voor de Nederlandse wetenschappelijke gemeenschap. De hoge kwaliteit van deze services kan alleen gewaarborgd… Meer over UMC St Radboud »


Unacle in Amersfoort

Kwaliteit van A tot ZUnacle verzorgt zowel detachering als consultancy en training. Hierdoor kunnen wij uw projecten niet alleen vormgeven en uitvoeren. maar staan wij ook garant voor optimaal beheer en opleiding van uw eigen mensen.Uitsluitend professionalsen#8232:Al onze specialisten zijn gecertificeerd… Meer over Unacle »


Unitas Software BV in Capelle aan den IJssel

Unitas Software BV opgericht in 1996 is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare softwareleverancier. Het is een dynamisch bedrijf dat gekenmerkt wordt door enthousiaste medewerkers met veel praktische kennis van zaken. Zij zijn zeer klantgericht en streven er naar om samen met hun klanten de beste… Meer over Unitas Software BV »


UPC in Amsterdam

.… Meer over UPC »


Validators in Amsterdam

Validators is opgericht in 2009 en onze ambitie is met innovatieve neuromarketing tools en strategisch advies het “5 seconden effect” van communicatie in kaart te brengen. Dit legt de basis voor concrete inzichten over verbeteringen. We lopen over van ambitie en geloven in langdurige… Meer over Validators »


VASCO Data Security in Enschede

VASCO is wereldleider in sterke authenticatie en digitale handtekeningen voor de financiële sector. Vele banken in de top 100 wereldwijd vertrouwen op de oplossingen van VASCO om hun beveiliging te verbeteren, mobiele toepassingen te beschermen en te voldoen aan de heersende wetgeving. VASCO beveiligt… Meer over VASCO Data Security »


VCD IT Groep in Groningen

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven, die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. VCD is al sinds 1977 landelijk actief voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij richten ons met 350 medewerkers op hoogwaardige totaaloplossingen in IT… Meer over VCD IT Groep »


VEMT in Amsterdam

.… Meer over VEMT »


Visma Software BV in Amersfoort

Visma is the Nordics leading supplier of business software and services. For more than 15 years Visma has been leading the way with business solutions and is now set to do the same with its cloud solution. Visma has not simply moved its existing on-premise solution to the cloud; it has built Visma.net… Meer over Visma Software BV »


Volkswagen Pon Financial Services in Amersfoort

Volkswagen Pon Financial Services; een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive… Meer over Volkswagen Pon Financial Services »


VONQ in Rotterdam

.… Meer over VONQ »


VONQ B.V. in Rotterdam

Over VONQVONQ is een zeer sterk groeiend. innovatief bedrijf met kantoren in Rotterdam (HQ). Amsterdam en Londen. We zijn gespecialiseerd in online recruitment marketing en adviseren nationale en internationale organisaties hoe ze kandidaten kunnen werven via online media. Klanten zijn onder andere Unilever.… Meer over VONQ B.V. »


VPI Reveal in Eindhoven

VPI is based in Eindhoven in the Netherlands and develops Virtual Reality software for displaying CT, MRI and other scan data in high quality true stereo 3D. VPI Revealâ„¢ allows medical professionals to dynamically explore and interact with these models by rotation, zooming, adding colour, transparency… Meer over VPI Reveal »


Wantit B.V. in Haarlem

Wantit is een groeiend, jong en dynamisch bedrijf. In 1999 opgericht door Gerben Kessen, zich in eerste instantie richtend op het ontwikkelen van maatwerksoftware en trainingen in Visual FoxPro. Het aantal medewerkers groeide gestaag en werden specialisaties aan het portfolio toegevoegd als .NET en het… Meer over Wantit B.V. »


WHITE B.V. in Valkenswaard

WHITE new media architects (nma) is een full service internetbureau gevestigd in Valkenswaard (regio Eindhoven). WHITE heeft al ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van succesvolle webwinkels, professionele websites, slimme webapplicaties en veilige, betrouwbare webhosting diensten. WHITE levert… Meer over WHITE B.V. »


WHITE internetbureau in Valkenswaard

Internetbureau WHITE is gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle webwinkels en slimme webapplicaties. Onze klantenkring varieert van lokale ondernemers tot ambitieuze webwinkeliers en (inter)nationale retailketens.… Meer over WHITE internetbureau »


X-CAGO B.V. in Roermond

X-CAGO is een sterk dynamische software ontwikkelaar met kantoren in Nederland (Roermond) en de Verenigde Staten (New Jersey). X-CAGO verkoopt de software product suite ClipWorX, mede-ontwikkeld door Océ, aan bedrijven in Nederland en het buitenland (Europa, Australië en Noord-Amerika). X-CAGO… Meer over X-CAGO B.V. »


YER in Zwolle

Over ZorgwebZorgweb houdt de Nederlandse zorgverzekeringsmarkt transparant door de gegevens van alle zorgverzekeringen te verzamelen. te ordenen en te waarderen. Dit doen ze voor alle grote verzekeraars. vergelijkingssites. belangenorganisaties en consumenten- en patientenorganisaties. in de vorm van… Meer over YER »


ZED Media in Amsterdam

Zed Media is an internet marketing company focused on development and management of large traffic websites. We are in the business for over 10 years and we have offices in New York and Amsterdam. Our websites include online flash games. tubes. adult search engines. adult video file hosting. custom blogs.… Meer over ZED Media »


Ziggo in Utrecht

Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen. Werken bij… Meer over Ziggo »